ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Θα… ντουμάνιαζε η Καρδίτσα: Βρήκαν μία από τις μεγαλύτερες χασισοφυτείες με 10.500 δενδρύλλια! (ΦΩΤΟ)

Μια από τις μεγαλύτερες σε έκταση και αριθμό δενδρυλλίων χασισοφυτείες που εντοπίστηκαν ποτέ στην Ελλάδα, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μέσα σε ένα αγρόκτημα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας όπου την καλλιεργούσε ο 44χρονος ιδιοκτήτης του.

Οπτικό υλικό από φυτεία 10.500 δενδρυλλίων κάνναβης

 

xasis03

Η θηριωδών διαστάσεων φυτεία αποτελούνταν από συνολικά 10.564 (!) δενδρύλλια ύψους 0,30 εκατοστών ως 1,70 μέτρου, τα οποία εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια της επιχείρησης των αστυνομικών, ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του αγρότη, όπου συνελήφθη και βρέθηκαν μία συσκευασία με σπόρους κάνναβης βάρους 1.250 γραμμαρίων που σημαίνει ότι σκόπευε να επεκτείνει ακόμη περισσότερο την χασισοφυτεία!

xasis04

Ακόμη, κατασχέθηκαν έξι γυάλινα μπουκαλάκια με λάδι άγνωστης χημικής σύστασης, πιθανότατα χασισέλαιο, δείγμα του οποίου εστάλη για ανάλυση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.. Ο 44χρονος οδηγείται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία για καλλιέργεια ναρκωτικών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστεί ένας 24χρονος συνεργός του που δεν βρέθηκε κατά την διάρκεια των ερευνών.

xasis02

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close