ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτηθείτε κύριε Τσίπρα

Η έλλειψη διαχειριστικής ικανότητας και πολιτικής, δημιούργησε ασφυξία και συνθήκες διάλυσης στην Πατρίδα μας.

Η υποκρισία Κύριε Πρωθυπουργέ τόσο η δική σας όσο και των Βουλευτών σας, θυμίζει ηθοποιούς στο θέατρο που υποκρίνονται διάφορους ρόλους και δεν είναι τίποτα απ’ αυτούς.

Με τα ταπεινά σας πάθη, τον φθόνο και τον εγωισμό ως κίνητρα, προσποιείστε και εξαπατάται τον Ελληνικό λαό, παρουσιάζεστε ως προστάτης των συμφερόντων του Πολίτη και μιλάτε για ηθική και κοινωνική υπευθυνότητα, δίχως αισθήματα ενοχής.

Μετατρέψατε το ψέμα, σε δικαιολογία…

Κύριε Τσίπρα, το μυαλό του ανθρώπου είναι το πιο σημαντικό όργανο που διαθέτει και αυτό είναι που τον κάνει να άγεται και να φέρεται αναλόγως με το πώς το χρησιμοποιεί.

Εσείς, “οι πολύ σκληροί για να πεθάνετε”, με άδεια μυαλά σε άδεια σώματα, Χωρίς ίχνος ευαισθησίας, βουλιάζετε καθημερινά στο “Εγώ σας” και κατατρώγεται τον εαυτό σας, τους Βουλευτές σας και όλο τον Ελληνικό Λαό.

Η βολεμένη θέση που βρίσκεστε ίσως είναι η μοίρα σας…ίσως και όχι.

Εκμηδενίσατε τα Συλλαλητήρια, χαρακτηρίσατε τους πολίτες ακροδεξιούς και φασίστες από την μια και με υψηλά Πατριωτικά συναισθήματα απ’ την άλλη.

Η έντονη δυσπιστία και η καχυποψία σας κ. Τσίπρα για τους Έλληνες πολίτες,ερμηνεύοντας τα κίνητρα των πράξεών τους ως κακόβουλα, είναι χαρακτηριστικά παρανοειδής διαταραχής της προσωπικότητάς σας που γενετικά σχετίζεται με την Σχιζοφρένεια.

Η εκτός ελέγχου κατάστασή σας, μπορεί να αποβεί μοιραία, καταλήγοντας ακόμα και σε παρεκκλίνουσες συμπεριφορές.

Η δυσλειτουργία σας, στην ερμηνευτική διεργασίες, καταλήγει σε άρνηση και απαιτείται βοήθεια από ειδικό κλινικό ψυχολόγο.

Το δύσκολο Κύριε Τσίπρα είναι…για να βοηθηθείτε…να αποδεχτείτε ότι πρέπει να παραιτηθείτε από τα καθήκοντά σας ή να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία, προκειμένου να μπορέσετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που σας δημιούργησε η ψυχική σας νόσο, διεκδικώντας για το υπόλοιπο της ζωής σας, το δικαίωμα της ευτυχίας και της ευημερίας σε μια φυσιολογική και ισορροπημένη ζωή.

Για το καλό το δικό σας και της Πατρίδας.

ΠΗΓΗ : Παραιτηθείτε κύριε Τσίπρα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button