ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

‘ΑΓΙΑ ΜΑΤΡΩΝΑ’ Ανακύκλωση και περιβάλλον

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος “ΑΓΊΑ ΜΑΤΡΩΝΑ” και στα πλαίσια του καταστατικού του, δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της Ανακύκλωσης υλικών σε συνεργασία με ομάδα κρατουμένων του Κ.Κ.Κορυδαλλού, όπου και αναλαμβάνει την περαίωση των ανακυκλώσιμων απορριμάτων του Καταστήματος.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Τυρεκιδης δήλωσε ότι η Ανακύκλωση απορριμμάτων είναι μια διαδικασία με την οποία επαναχρησιμοποιείται εν μέρει οτιδήποτε αποτελεί άμεσα η έμμεσα, όποιο προϊόν που η μορφή του δεν αποτελεί πλέον αγαθό για τον άνθρωπο.

Η πρωτοβουλία του Συλλόγου μας…συνέχισε, Θέλει να συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και τους φυσικούς πόρους που λαμβάνονται συνεχώς από την φύση, στη μείωση της ρύπανσης της ατμόσφαιρας του εδάφους, στην διασφάλιση της υγείας των ανθρώπων και το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας,
Καθώς και στους θετικούς τομείς ενεργειών για την διάσωση του πλανήτη.

Σκοπός του Συλλόγου μας, είπε, είναι να ταυτιστεί ο Θρησκευτικός Τουρισμός με άλλες δραστηριότητες οι οποίες θα είναι χρήσιμες και αποτελεσματικές για την Πατρίδα μας.
Με ενδιαφέρον αναμένεται τις επόμενες μέρες να ανακοινωθούν από τον Πρόεδρο Τυρεκιδη, περαιτέρω προσπάθειες και δράσεις οι οποίες θα έχουν άμεση σχέση με την επιτυχημένη πορεία του Συλλόγου στον Θρησκευτικό Τουρισμό της Χώρας μας και στον Τομέα της Ανακύκλωσης Υλικών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button