ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχέδιο επίθεσης στη Βουλή από τάγματα εφόδου κατήγγειλε ο φαρμακοποιος του ρετιρε

Σχέδιο επίθεσης εναντίον της Βουλής κατήγγειλε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης,  αναφερόμενος στην ένταση που επικράτησε στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

Στο σχέδιο αυτό, εντάσσονται τα όσα είπε ο βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης και συνεχίστηκαν την επόμενη, με επίθεση κατά της Βουλής, η οποία εξελίχθηκε, για περισσότερο από τρεις ώρες, σε όλες τις εισόδους, με καδρόνια, πέτρες και σπασμένα μάρμαρα από πολίτες που κατα τον συμπαθή φαρμακοποιό ήταν Τάγματα Εφόδου!!!

Τα επεισόδια αυτά, αντιμετώπισε η “δημοκρατική” Φρουρά της Βουλής με “δημοκρατικές” διμοιρίες των ΜΑΤ¨ και ”δημοκρατικά” δακρυγόνα..

Ότι επίκειτο επίθεση σε βάρος της Βουλής, ήταν γνωστό στα κόμματα από την περασμένη Πέμπτη (σε ολους βασικά, αφού θα ξεπουλαγαν το όνομα) και γι’ αυτό καταβλήθηκε προσπάθεια η σημερινή τρίτη συνεδρίαση επί της πρότασης δυσπιστίας να μην «τραβήξει» μέχρι τα μεσάνυχτα, παρόλα αυτά δεν συνέβαλαν όλοι, ανέφεραν κοινοβουλευτικές πηγές.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι η χθεσινή ομιλία του Κ. Μπαρμπαρούση έγινε από κείμενο και με την παρουσία πολλών μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που προσήλθαν στην αίθουσα της Ολομέλειας την ώρα που θα την εκφωνούσε ο βουλευτής.

Η εκτίμηση είναι πως αν η Βουλή δεν χειριζόταν τα όσα πρωτοφανή είπε ο βουλευτής, με τον τρόπο που τα χειρίστηκε, τότε ίσως τα επεισόδια να ήταν ακόμη μεγαλύτερα.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι στον σχεδιασμό κλιμάκωσης των επιθέσεων στη Βουλή, εντάσσεται και η δημοσιοποίηση των κινητών τηλεφώνων των βουλευτών, που τα τελευταία 24ωρα «βομβαρδίζονται» από πολυάριθμες ανώνυμες κλήσεις.

Κοινοβουλευτικοί κύκλοι, τέλος, δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των εντάσεων τόσο στη χώρα μας όσο και στη FYROM, το αμέσως επόμενο διάστημα.

 

(ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ .. ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ “ΚΥΡΙΟΙ”)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close