ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ: Γερμανικοί ύμνοι στον “άνθρωπο τους”

Για άλλη μια φορά ο έλληνας πρωθυπουργός (που εκλέχτηκε από τον ελληνικό λαό για να τον υπερασπίσει έναντι των ξένων συμφερόντων), έπραξε με γνώμωνα των συμφερόντων του Βερολίνου και κατά αυτών του λαού του..

Οι αντιδράσεις των Γερμανών δείχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ποιοι ήταν πίσω από αυτήν την πρεμούρα να “κλείσει” με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόστος το Σκοπιανό..Και φυσικά αποθεώνουν τον άνθρωπο που το έκανε αυτό εφικτό..τον “άνθρωπο τους”!!

Ιδού οι διθύραμβοι του 4ου Ράϊχ:

ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΤΟ SPIEGEL ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ – ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΙ ΑΠΟ ΤΗ FRANKFURTER ALLGEMEINE
Το περιοδικό Spiegel επιχειρεί να αποτιμήσει τη συμφωνία μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων, επιλέγοντας τον τίτλο «Νίκη της Δύσης, καταστροφή για τη Ρωσία». Όπως γράφει στη διαδικτυακή του έκδοση, ο συμβιβασμός Ελλάδας και ΠΓΔΜ «σημαίνει νίκη για τη Δύση – για τη Ρωσία αντίθετα καταστροφή. Η Μόσχα θα πρέπει να φοβάται για την επιρροή της στην περιοχή. Ωστόσο η συμφωνία θα μπορούσε να αποτύχει εξαιτίας της σθεναρής αντίστασης και στις δύο χώρες».
Η συντηρητική εφημερίδα δε της Φραγκφούρτης, κατά κανόνα εξαιρετικά επικριτική απέναντι στον έλληνα πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του, αυτή τη φορά τον επαινεί σε σχόλιό της με τίτλο «Ο ηγέτης Τσίπρας». Η FAZ γράφει: « Ό,τι άποψη κι αν έχει κανείς γι’ αυτόν, ο Τσίπρας απέδειξε ότι διαθέτει το θάρρος ενός ηγέτη. Γι’ αυτό αξίζει αναγνώριση και στήριξη.».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button