ΕΛΛΑΔΑ

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Ανάπτυξη του Θρησκευτικού Τουρισμού συμμετέχει άμεσα στην ανάπτυξη των οικονομιών του σύγχρονου κόσμου, σαν εργαλείο αλλά και σαν σκοπός.

Γεώργιος Τυρεκίδης
Γεώργιος Τυρεκίδης
Η Γεωγραφική θέση της Πατρίδας μας προσφέρει ελκυστικές δυνατότητες, από το κλίμα, τον φυσικό πλούτο, την φυσική ομορφιά, την ιστορικότητα, που όλα αυτά είναι τα θετικά στοιχεία με τα οποία οπλίστηκε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου “ΑΓΊΑ ΜΑΤΡΩΝΑ”, κ. Γιώργος Τυρεκιδης που συνεισφέρει με τον δικό του τρόπο και την υποστήριξη των συνεργατών του.

Ήδη από τις 1/6/2018 οι πρώτοι επισκέπτες της θερινής περιόδου, έκαναν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα και παρακολούθησαν το τετραήμερο της θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μόνη του Αγίου Παντελεήμονα του Αγίου Όρους.

Με την επιστροφή τους στην Αθήνα θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα του Συλλόγου “ΑΓΊΑ ΜΑΤΡΩΝΑ” δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να θαυμάσουν το Μουσείο της Ακρόπολης και την Ιστορία του Παρθενώνα, που από κοντά θα γνωρίσουν.

Οι συγκροτημένες προθέσεις των επισκεπτών, με τις οργανωμένες ξεναγήσεις του Προέδρου κ. Τυρεκιδη, γίνονται ο στόχος που εντάσσεται στην αναπτυξιακή αντίληψη της Πατρίδας μας…μιας Ελλάδας σύγχρονης, που πρέπει να επενδύσει στον ρεαλιστικό οραματισμό, για όλους εμάς και τους επόμενους.

Για της Πατρίδας το παρόν και κυρίως της Πατρίδας τη συνέχεια…

Ο κ. Τυρεκιδης με την υποστήριξη και την συνεργασία του Τομέα Τουρισμού και των Ενώσεων του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο αναμένουν το επόμενο γκρουπ στις 18/6/2018 για την επτά ήμερη διαμονή τους στην Ελλάδα, ακολουθώντας το ίδιο πρόγραμμα, σαν μια αδιαίρετη μονάδα που η ορατή αλληλεγγύη της επιτρέπει αναμφισβήτητα, να χρησιμοποιούμε την λέξη “Εμείς”.

Μια λέξη που έγκειται η δύναμή της αλλά προϋποθέτει την διατήρησή της.

Ο Πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο κ. Ανδρέας Ρεντζουλας, υποστηρίζοντας όλη την προσπάθεια, τονίζει, ότι πρέπει να αφυπνίσουμε μια κοινή αδελφική θέληση και είναι απαραίτητο να μάθουμε να συμμετέχουμε, με σκοπό ένα υψηλό Καλό, από εκείνο της αποτελεσματικότερης ρουτίνας που προτείνετε ξανά και ξανά από τις καθημερινές συνηθισμένες τουριστικές εξορμήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close