ΚΟΣΜΟΣ

Ευρωπαικός “Πολιτισμός”: Μουσείο στο Παρίσι άνοιξε τις πόρτες του σε γυμνιστές

..Διότι ως γνωστόν,τίποτα δεν προάγει τον Πολιτισμό τόσο, όσο το να θαυμάζεις έργα τέχνης έχοντας τα οπίσθια σου (και όχι μόνο) σε κοινή θέα!!

 

Ένα μουσείο στο Παρίσι άνοιξε σήμερα για πρώτη φορά τις πόρτες του σε επισκέπτες γυμνιστές, παρέχοντάς τους συγκεκριμένες ώρες επισκέψεων για να περιηγηθούν σε μια έκθεση.

Το μουσείο σύγχρονης τέχνης Palais de Tokyo, το οποίο βρίσκεται στο πολυτελές 16ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας, είναι το πρώτο μουσείο στην πόλη που δίνει τέτοια δυνατότητα, παρότι οι γυμνιστές στο Παρίσι έχουν αποκτήσει και άλλα προνόμια το τελευταίο διάστημα.

Ένα πάρκο στα ανατολικά του Παρισιού, το Bois de Vincennes, έγινε τον περασμένο χρόνο η πρώτη ζώνη αποκλειστικά για γυμνιστές στην πόλη και ο χώρος άνοιξε φέτος και πάλι ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Οι γυμνιστές υποστηρίζουν ότι η εκδήλωση στο μουσείο, όπου παραβρέθηκαν περίπου 160 επισκέπτες, είναι μια καινοτομία σε μια από τις πολιτιστικές πρωτεύουσες του κόσμου.

“Σήμερα αλλάζει η νοοτροπία. Οι γυμνιστές…καταρρίπτουν τα εμπόδια, τα ταμπού και την απαγορευτική νοοτροπία του παρελθόντος”, δήλωσε ο Ζιλιέν Κλοντ-Πενεγκρί, ο διευθυντής επικοινωνίας της Ένωσης Γυμνιστών Παρισίων.

Σύμφωνα με την Ένωση, η οποία μόνο στο Παρίσι αριθμεί 88.000 μέλη, σε όλη τη χώρα υπάρχουν 2,6 εκατομμύρια γυμνιστές.

Αργότερα μέσα στον χρόνο προγραμματίζεται να λειτουργήσει και νυχτερινό κλαμπ για γυμνιστές!!!

Ωραία “προοδευτικά” Ευρωπαικά ήθη & έθιμα!! Κινήματα κτηνοβατων,ομοφυλόφιλες οικογένειες,Ισλαμολαγνεία και ”κώλοι απ’έξω”…
Πειράζει που δεν επιθυμώ την “Πρόοδο” σας;;;
Αχ βρε Σαπφώ Νοταρά..”Έφυγες” αλλά η ατάκα σου θα είναι πάντα επίκαιρη:

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close