ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κορυδαλλός …. “Ανακυκλώνεται”

Ομάδα κρατουμένων της Α’ πτέρυγας Κορυδαλλού, προχώρησαν για πρώτη φορά, σε πρόγραμμα ανακύκλωσης υλών με μεγάλη επιτυχία και με το δεδομένο ότι οι χώροι και οι όροι διαβίωσης τους είναι διαφορετικοί από της Κοινωνίας.

Με αυτήν την προσπάθεια οι κρατούμενοι ανοίγουν τον δρόμο για την επόμενη μέρα, ατενίζοντας το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Οι αυστηροί κανόνες που διέπουν τη ζωή τους στο Κ.Κ.Κορυδαλλού, δεν έγιναν εμπόδιο να ευαισθητοποιηθούν και να δραστηριοποιηθούν στον τομέα της ανακύκλωσης, υποδεικνύοντας ότι οι πηγές ανακυκλώσιμων υλικών, δεν είναι μόνο οι δημόσιες υπηρεσίες, βιομηχανίες και αεροδρόμια.
Ενταγμένοι σε μικρές κοινότητες, εργάζονται, δημιουργούν, δραστηριοποιούνται, προσπαθώντας για τη βελτίωση των συνθηκών στο κατάστημα όπου κρατούνται και με την τοποθέτηση 27 κάδων ανακύκλωσης σε όλη την Α’ πτέρυγα, κατάφεραν να μειώσουν τα απορρίμματα και τα σοβαρά προβλήματα διαχείρισης τους.

Έτσι δημιούργησαν μια ευχάριστη αίσθηση και ικανοποίηση για την συμμετοχή τους στην βελτίωση του περιβάλλοντος και των συνθηκών ζωής τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button