ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενέδρα θανάτου για συνταξιούχο αξιωματικό της ΕΚΑΜ στην Παλλήνη

Ενέδρα θανάτου είχαν στήσει δύο άγνωστοι εκτελεστές, λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς, σε έναν 57χρονο απόστρατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. με θητεία στην Αντιτρομοκρατική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες περίμεναν τον 57χρονο κοντά στο αυτοκίνητό του και μόλις τον είδαν να βγαίνει από γνωστή ταβέρνα της οδού Αιόλου στην Παλλήνη, άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Ο απόστρατος αστυνομικός στην προσπάθεια του να γλιτώσει επιχείρησε να ξαναμπεί στην ταβέρνα, οι εκτελεστές του όμως τον πλησίασαν και τους έδωσαν τις χαριστικές βολές.

Οι δολοφόνοι αμέσως μετά εξαφανίστηκαν από το σημείο, ενώ οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στις γύρω περιοχές δεν μπόρεσαν να βρουν ίχνη τους. Ο 57χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το περιστατικό θυμίζει «ξεκαθάρισμα λογαριασμών», ενώ ο απόστρατος αξιωματικός είχε αποχωρήσει πριν από περίπου 10 χρόνια απ’ το Σώμα. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ερευνούν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για τα κίνητρα των δραστών, καθώς και τις οικονομικές δοσοληψίες του θύματος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button