ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Alpha και Star: Οι λεπτομέρειες για τη συνεργασία τους

Με τη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών να αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα και το ΕΣΡ να ετοιμάζεται να δημοσιεύσει τη λίστα με τους προσωρινούς υπερθεματιστές, οι ιδιοκτήτες των σταθμών φαίνεται ότι ετοιμάζουν εκπλήξεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω στον κόσμο των media.

Αν και κατά περιόδους, είχαν γραφτεί σενάρια για συνεργασίες πολλών καναλιών, μία από αυτές αφορούσε στο Star και στο Σκάι που βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις, αυτή τη φορά «μαγειρεύεται» κάτι νέο. Star και Alpha, Γιάννης Βαρδινογιάννης και Δημήτρης Κοντομηνάς, φαίνεται ότι βρίσκονται μία ανάσα από την ολοκλήρωση του deal που θέλει τα δύο κανάλια να ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Το παραπάνω επιβεβαίωσε με τον τρόπο του ο Δήμος Βερύκιος, ο αντιπρόεδρος του καναλιού της Κάντζας, που βρέθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Star και ξεναγήθηκε από τη Διευθύντρια Ειδήσεων Μάρα Ζαχαρέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνέργεια, όπως και οι δύο πλευρές επιθυμούν να αποκαλούν τη συνεργασία τους, είναι προ των πυλών και αναμένεται να ολοκληρωθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, προκειμένου να έχει τελειώσει και η διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών.

Αρχή από τις ειδήσεις

Στα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα, οι ιδιοκτήτες των δύο σταθμών έχουν αποφασίσει τη μετακίνηση του δελτίου ειδήσεων του Alpha στις εγκαταστάσεις του Star. Αυτό δεν σημαίνει ότι το τελευταίο δεν θα έχει δελτία, καθώς οι ώρες προβολής τους δεν συμπίπτουν με εκείνες του Alpha, συνεπώς δεν είναι ανταγωνιστικά προγράμματα. Το συγκεκριμένο σκέλος αφορά καθαρά στο κομμάτι των εγκαταστάσεων και δεν πρόκειται για παραχώρηση χώρου, αλλά για ενοικίαση σε πρώτη φάση.

Τόσο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, όσο και ο Δημήτρης Κοντομηνάς επιθυμούν με αυτή τη συνεργασία να εξοικονομήσουν χρήματα και έχουν δημιουργήσει ένα πλάνο-προγραμματισμό, που όπως λένε στενοί τους συνεργάτες, σίγουρα είναι αποδοτικό και φέρει οικονομικό κέρδος και στις δύο πλευρές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close