ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ικανοποίηση για την νέα δήλωση Αλαφούζου από Πιενγκπονσάντ !

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η πλευρά του Παιρόι Πιενγκπονσάντ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη με την νέα τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένεται στην Αθήνα ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας για την τελικές συζητήσεις!

Το πρωί της Κυριακής ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος να καλύψει τα χρέη που απομένουν μετά την ΑΜΚ των 27 εκατομμυρίων και να αναλάβει τις οικονομικές του ευθύνες.

Η νέα τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός άφησε απόλυτα ικανοποιημένη την πλευρά του Παιρόι Πιενγκπονσάντ που βλέπει ότι η κανονική της πρόταση έγινε αποδεκτή από τον ισχυρό άνδρα του “τριφυλλιού”.

 

Η νέα εποχή στα χέρια του Ταϊλανδού επιχειρηματία

 

Σύμφωνα με πληροφορίες είτε στο τέλος της εβδομάδας που έρχεται είτε στις αρχές Μαϊου ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας αναμένεται στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τον Αλαφούζο που θα φέρουν ακόμη πιο κοντά την νέα σελίδα στον σύλλογο.

Όλοι πλέον, στο άκουσμα και μόνο της είδησης της αποδοχής της προσφοράς του Ταϊλανδού επιχειρηματία από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, μιλούν για νέα εποχή. Μια νέα εποχή που άμεσα θα πρέπει να σηματοδοτήσει την εξασφάλιση της παραμονής του τριφυλλιού στην Super League, μέσω της πληρωμής των χρεών και φυσικά της δρομολόγησης μιας πορείας εκτόξευσης του ποδοσφαιρικού τμήματος με μόνο στόχο την επιστροφή του στην κατάκτηση πρωταθλήματος. Και φυσικά της εξόδου στο Champions League.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περίμενε χρόνια μια τόσο ευχάριστη είδηση. Ο κόσμος που ταπεινώθηκε, όπως ταπεινώθηκε και η ομάδα από τους αδέξιους χειρισμούς του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του. Γι’ αυτό και στο άκουσμα και μόνο της είδησης πως έκανε δεκτή την προσφορά του Πιεγκπονγκσάντ, ο ενθουσιασμός για την επερχόμενη εκτόξευση, παίρνει τη θέση του, αφήνοντας την οργή και τη θλίψη για τα όσα βίωσε ως σήμερα στο… μαύρο παρελθόν.

Ο Πιεγκπονγκσάντ και οι συνεργάτες τους, ασφαλώς και οι συμπαίκτες του, γνωρίζουν καλά πως ο Παναθηναϊκός είναι ο κορυφαίος Σύλλογος στην Ελλάδα και δεν του ταιριάζει καμία άλλη τύχη πέρα από την επιστροφή του στην κορυφή. Τίτλοι στην Ελλάδα, επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, επιτυχίες, δόξα… Αυτός είναι ο δρόμος της εκτόξευσης που θέλει και περιμένει ο κόσμος από το διάδοχο του Γιάννη Αλαφούζου στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ.

Σαφές είναι λοιπόν πως οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και άκρως θετικές για την ποδοσφαιρική ομάδα. Έστω και στο παρά… ένα της καταστροφής ο Γιάννης Αλαφούζος θα αποτελέσει παρελθόν για την ΠΑΕ και ο Πάιροτζ Πιεγκπονγκσάντ θα πάρει το τιμόνι για να φέρει την Άνοιξη ξανά στο τριφύλλι. Οι πράξεις του Ταϊλανδού είναι αυτές που πλέον περιμένει ο κόσμος για να δει ξανά τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή και στο ποδόσφαιρο. Και να γράφει νέες σελίδες στην ένδοξη ευρωπαϊκή ιστορία του εκεί που είναι η φυσική του θέση. Στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close