ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιγκίτ​ Μπουλούτ: «Θέλω να πάρω εκδίκηση για τον παππού μου – Θα ποδοπατήσουμε την Ελλάδα»

Ο Σύμβουλος του Ρ.Τ.Ερντογάν Γιγκίτ​ Μπουλούτ προχώρησε σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις και είπε πως θέλει να εκδικηθεί για τον παππού του, τον οποίο σκότωσαν Έλληνες και ότι η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα.

Ο συγκεκριμένος μαζί με τον Ιμπραχήμ Καραγκιούλ είναι οι βασικότεροι σύμβουλοι του Τούρκου προέδρου και επηρεάζουν άμεσα τις αποφάσεις του και την εξωτερική του πολιτική.

Το ότι επέλεξε να προχωρήσει σε τέτοιες δηλώσεις μια ημέρα μετά τον θάνατο του άτυχου πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου ο οποίος έπεσε εν ώρα καθήκοντος πραγματοποιώντας αποστολή αναχαίτισης κατά τουρκικών F-16 δείχνει εκτός από μικροπρέπεια και έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Αμπντουλά Μποζκούρτ, ο σύμβουλος του Ερντογάν δήλωσε πως η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα, αν δεν συμμορφωθεί.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κανείς, ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να τη σταματήσουν.

«Θέλω να πάρω εκδίκηση για τον παππού μου, ο οποίος σκοτώθηκε από τους Έλληνες πριν από έναν αιώνα. Η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα και κανείς ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να τη σταματήσουν, αν η Ελλάδα δεν συμμορφωθεί»,  δήλωσε ο Μπουλούτ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close