ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ΓΕΕΘΑ φαίνεται πως απέκρυψε σοβαρό επεισόδιο στη Ρω!

Ένα επεισόδιο που φέρεται να συνέβη χθες το βράδυ στη Ρω, δεν έχει ανακοινωθεί από την αρμόδια διεύθυνση ενημέρωσης του ΓΕΕΘΑ, με αποτέλεσμα να δημιουργεί εύλογες υποψίες για το εάν θέλουν κάτι να κρύψουν σκόπιμα ή εάν έχει συμβεί το επεισόδιο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που κάνουν τον γύρο των ΜΜΕ, σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά το βράδυ στη Ρω, όταν ελικόπτερο “αγνώστου ταυτότητας” έκανε χαμηλές διελεύσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διακινούνται υπήρξε αντίδραση από τις στρατιωτικές δυνάμεις που βρίσκονται στη περιοχή με αποτέλεσμα το ελικόπτερο να αποχωρήσει άμεσα!

Οι πληροφορίες λένε ότι η αντίδραση των ελληνικών δυνάμεων ήταν όσο έπρεπε δυναμική και αποτελεσματική. Το επεισόδιο έγινε περίπου στις 23.30 χθες το βράδυ.

Πάντως μέχρι στις 8 και μισή σήμερα το πρωί, η αρμόδια διεύθυνση ενημέρωσης του ΓΕΕΘΑ δεν έχει ενημερώσει επίσημα το κοινό για τέτοιο επεισόδιο, γεγονός που δημιουργεί σοβαρές υποψίες για το εάν το γνώριζαν και το επέκρυψαν ή εάν δεν αξιολόγησαν ότι η κοινωνία δεν χρειάζεται τέτοια ενημέρωση.

Όπως και να έχει, η διαρροή μέσω συγκεκριμένων πηγών, δημιουργεί σαφείς υποψίες για κατευθυνόμενη ενημέρωση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close