ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Στέφανος Χίος πυροβόλησε στον αέρα για να εκφοβίσει δικαστικό επιμελητή

Ποιά η εκδοχή του γνωστού δημοσιογράφου

Τον Στέφανο Χίο αναζητά (για μία ακόμη φορά) η Αστυνομία, καθώς λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό δικαστικού επιμελητή.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δικαστικός επιμελητής μετέβη στα γραφεία της εφημερίδας – ιστοσελίδας Μακελειό, στην οδό Δοϊράνης 45 στην Καλλιθέα, προκειμένου να επιδώσει εξώδικο στον Στέφανο Χίο. Ωστόσο, αυτός όχι μόνο δεν δέχτηκε να το παραλάβει, αλλά -όπως κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. ο δικαστικός επιμελητής- έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Ο ίδιος, έντρομος έφυγε από τα γραφεία της εφημερίδας και ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Σε λίγα λεπτά έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο, όπου βρέθηκε ένας κάλυκας από πιστόλι και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου που πυροβόλησε. Όσον αφορά τον δημοσιογράφο, είχε αποχωρήσει ήδη από τα γραφεία και πλέον αναζητείται.

Η εκδοχή του Στέφανου Χίου

Σύμφωνα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα «makeleio.gr», τα πράγματ συνέβησαν ως εξής: «Το απόγευμα εισήλθε στα γραφεία της εφημερίδας με απειλές και βιαιοπραγίες νεαρός σωματώδης άντρας, άτομο το οποίο αναζητούσε τον Στέφανο Χίο. Κατά τη διάρκεια της εισόδου του ήταν ιδιαίτερα επιθετικός. Στη συνέχεια σημειώθηκε επεισόδιο για το οποίο δεν έχουν διευκρινιστεί οι λεπτομέρειες ως προς το τι ακριβώς συνέβη. Ο σωματώδης άντρας που ισχυρίζεται ότι είναι δικαστικός επιμελητής αμέσως μετά την είσοδο του εισήλθαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας προφανώς μετά από κλήση του φερόμενου δικαστικού επιμελητή. Ισχυρίζεται ότι κάποιος άγνωστος προς το παρών, πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα εμφανίστηκαν άνδρες ομάδα ΔΙΑΣ, η κρατική ασφάλεια και άλλες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ και απέκλεισαν τον χώρο και τα γραφεία της εφημερίδας διακόπτοντας την εργασία των δημοσιογράφων και την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας. Έχουμε βάσιμες υπόνοιες ότι εξελίσσεται προβοκάτσια σε βάρος της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» προκειμένου να μην κυκλοφορήσει. Αυτή τη στιγμή ανακρίνουν τους δημοσιογράφους και ερευνούν τους χώρους. Καταγγέλουμε τον αστυνομικό διευθυντή Χριστόπουλο ο οποίος δεν επιτρέπει την είσοδο των συνηγόρων της εφημερίδας ώστε να διασφαλιστούν τα νόμιμα συμφέροντα τόσο των εργαζομένων όσο και της εκδότριας εταιρίας. Αυτή τη στιγμή δεκάδες πατριώτες συρρέουν στα γραφεία της εφημερίδας προς συμπαράσταση στους εργαζομένους και διαμαρτύρονται για την στάση της αστυνομίας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close