ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Δύο ελικόπτερα της αστυνομίας συγκρούονται στο έδαφος

Το τρομακτικό ατύχημα δεν άφησε πίσω του θύματα, παρά μόνο μεγάλες υλικές ζημιές και στα 2 ελικόπτερα.

Συγκλονιστικές είναι οι σκηνές που καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας σε ελικοδρόμιο της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ, όταν 2 ελικόπτερα της τοπικής αστυνομίας έμπλεξαν τους έλικές τους, με καταστροφικά αποτελέσματα.

Το ατύχημα σημειώθηκε πριν απόπερίπου 3 μήνες στην βάση των ελικοπτέρων Bell, όταν ο χειριστής του ελικοπτέρου που προσέγγιζε το ελικοδρόμιο για να προσγειωθεί, έκανε μερικούς λάθος χειρισμούς, μπλέκοντας τους έλικες του ελικοπτέρου του με εκείνους ενός άλλου που ετοιμαζόταν για απογείωση.

Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, οι έλικες που βρισκόντουσαν σε πλήρη κίνηση, άρχισαν να χτυπούν μεταξύ τους, εκσφενδονίζοντας δεκάδες δολοφονικά κομμάτια κι εξαρτήματα σε μεγάλη απόσταση με τεράστιες ταχύτητες.

Ευτυχώς, το περιστατικό συνέβη ενώ τα ελικόπτερα ήταν ακόμη στο έδαφος, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μιλάγαμε για τραγικό δυστύχημα με πολλά θύματα.

Τα μέλη των 2 πληρωμάτων (συνολικά 6 άνθρωποι) κατάφεραν να απομακρυνθούν με ελαφρά τραύματα, ενώ οι ζημιές στα δύο ελικόπτερα ήταν συντριπτικές, με το κόστος επισκευής να αγγίζει τα δεκάδες εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε το βίντεο:

Τίτλος άρθρου:

Βίντεο: Δύο ελικόπτερα της αστυνομίας συγκρούονται στο έδαφος

Σχετικά Άρθρα

Close
Close