ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Νοσοκομείο Σπάρτης ο Πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. κ.Ανδρέας Ρεντζούλας

ο Πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. κ.Ανδρέας Ρεντζούλας
Τις θερμές του ευχαριστίες εκφράζει ο Διοικητικός Διευθυντής του Νοσοκομείου Σπάρτης κ. Ευάγγελος Τρουγκάκος στον Πρόεδρο του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. κ.Ανδρέα Ρεντζούλα για την έμπρακτη υποστήριξη και την αναβάθμιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου που αποκτά ιδιαίτερη σημασία σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής αδυναμίας της Πατρίδας μας.

Ο κ. Ρεντζούλας μετά την προσφορά και την παράδοση των αναπηρικών αμαξιδίων στο Νοσοκομείο από τις Ενώσεις του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. είπε ότι το επίπεδο υγείας θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από κατά πόσο είναι προσβάσιμο για το σύνολο των Ελλήνων πολιτών, με δεδομένο ότι οι οικονομικοί πόροι που απαιτούνται θα πρέπει να προσφέρουν σε σχέση με το κόστος λειτουργίας και με κριτήρια διαφάνειας, τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις ανάγκες των ασθενών.

Στην προσπάθεια αυτή το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. έμπρακτα συμβάλει, δίχως γραφιοκρατικές διαδικασίες στην προσφορά αναπηρικών αμαξιδίων σε πολλά Νοσοκομειακά Ιδρύματα της Ελλάδας βλέπωντας μόνο την εξυπηρέτηση των ασθενών και όχι πολιτικά ή άλλα συμφέροντα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button