ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού ” Η ΜΗΤΕΡΑ”

Μετά την πρώτη επίσκεψη τον Σεπτέμβριο του 2017 και την ΔΩΡΕΑ των προϊόντων στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού “Η ΜΗΤΕΡΑ” είχαν καταγραφεί από στελέχη του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. οι ανάγκες του Παραρτήματος.

Σήμερα παραδόθηκαν καροτσάκια περιπάτου για μωρά, κιβώτια με πάνες, μωρομάντυλα και κρέμες, από τα στελέχη του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. και συγκεκριμένα απο την Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Ομογενών κ. Βασιλική Γρίβα, τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Πτωχών κ.Σπυρίδωνα Πουλή και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφέδρων κ.Ευγένιο Χριστοδούλου.

Τις ευχαριστίες της προς τον Πρόεδρο του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. κ. Ανδρέα Ρεντζούλα εξέφρασε η πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π.Α κ.Σοφία Κωνσταντέλλια με επιστολή της που ευχαριστεί θερμά για την ευγενική και σημαντική πράξη Δωρεάς προς τα προστατευόμενα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Αττιλής “Η ΜΗΤΕΡΑ” η οποία έγινε αποδεχτή από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής.

Η κ.Κωνσταντέλλια τόνισε επίσης ότι τέτοιου είδους ενέργειες αποκτούν μεγάλη σημασία όταν απευθύνονται σε παιδιά που στερούνται ένα ομαλό οικογενειακό περιβάλλον, όπως τα παιδιά που προστατεύει το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής “Η ΜΗΤΕΡΑ” καθώς επίσης ενθαρρύνουν και υποστηρίζουν έμπρακτα το δύσκολο έργο τους.

Τα στελέχη του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. αποχώρησαν, υποσχόμενα ότι το επόμενο ραντεβού θα είναι σύντομο, τονίζοντας ότι στον μαραθώνιο αγώνα τους έχουν την υποστήριξη απο τον Πρόεδρό τους κ.Ανδρέα Ρεντζούλα.

Δείτε φωτογραφικό υλικό :

Το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού ” Η ΜΗΤΕΡΑ”

Σχετικά Άρθρα

Back to top button