ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

X.Aλούπη: Μίλησε για το πρόβλημα υγείας της μετά την εγκυμοσύνη της

Μια κοινή συνέντευξη παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη, η Χριστίνα Αλούπη με τον γοητευτικό σύζυγο της Κωνσταντίνο Κέφαλο και αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές της σχέσης τους.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μετά τη γέννηση του γιου της, που δεν της επιτρέπει μάλιστα να χαρίσει στον γιο της ένα αδερφάκι.

«Θα θέλαμε πάρα πολύ να του χαρίσουμε ένα αδερφάκι. Αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή. Απλά αντιμετωπίζω κάποια πρόβλημα υγείας. Δεν είναι κάτι συγκλονιστικά σοβαρό. Θα το μοιραστώ για να περάσω το μήνυμα ότι η πρόληψη είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Μου δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με το στομάχι μου. Είχα πρόβλημα πριν μείνω έγκυος, αλλά επιδεινώθηκε πάρα πολύ με την εγκυμοσύνη. Έκανα και κάνω πολύ έντονη θεραπεία και θα χρειαστεί να παίρνω φάρμακα εφ’ όρου ζωής τελικά. Και κάτι στο στήθος βρήκαμε. Δεν είναι κάτι κακό, αλλά είναι κάτι που θέλει παρακολούθηση. Οπότε μέχρι να λυθούνε κάποια προβληματάκια δεν μπορούμε δυστυχώς να χαρίσουμε ένα αδερφάκι στον Ανδρέα. Ελπίζουμε σύντομα να μπορέσουμε» εκμυστηρεύτηκε στην κάμερα της εκπομπής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button