ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο το τελευταίο τριήμερο

Αρκετές ήταν οι συλλήψεις για διάφορους λόγους που έκανε η αστυνομία το τριήμερο 5-7 Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα:

-Την Παρασκευή (17:30) συνελήφθη 19χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους (2) γραμμαρίων.

-Την Παρασκευή (17:00) συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν συσκευασία με λαθραίο καπνό, συνολικού μεικτού βάρους (515γρ.) περίπου.

-Το Σάββατο (03:50) συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχων και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, (Ο.Ε.Π.Τ.Α), για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

-Το Σάββατο (00:50) συνελήφθησαν 47χρονος ημεδαπός και 25χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, διότι κατελήφθησαν να εργάζονται σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος <<Σνακ-Μπαρ>> και να στερούνται πιστοποιητικά υγείας.

-Την Κυριακή (17:20) συνελήφθη 65χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκίμμης, για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

-Την Κυριακή (10:15) ανευρέθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρα, δίκυκλη μοτ/τα, για την οποία είχε καταγγελθεί η κλοπή της, την 6-01-2017 στην ανωτέρω υπηρεσία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button