ΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Άστεγος μπήκε σε κάδο απορριμάτων να κοιμηθεί και παραλίγο να συνθλίβει

Όταν έφθασαν οι οδοκαθαριστές, άδειασαν εν αγνοία τους τον κάδο στο απορριμματοφόρο και αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί όταν άκουσαν τις κραυγές του άνδρα που ένιωθε το μηχάνημα να τον συνθλίβει.

Στιγμές ανείπωτου τρόμου έζησε ένας άστεγος στη Βρετανία που αποκοιμήθηκε σε κάδο ανακύκλωσης και ξύπνησε σ’ ένα απορριμματοφόρο.

Αναζητώντας καταφύγιο από το κρύο ο άνδρας είχε μπει στον κάδο και σκεπάστηκε με χαρτόνια για να κοιμηθεί. Όταν έφθασαν οι οδοκαθαριστές, άδειασαν εν αγνοία τους τον κάδο στο απορριμματοφόρο και αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί όταν άκουσαν τις κραυγές του άνδρα που ένιωθε το μηχάνημα να τον συνθλίβει.

Το παρ’ ολίγον μοιραίο περιστατικό έγινε σε κεντρικό δρόμο του Ρότσεστερ στο Κεντ της Αγλλίας. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής, περιπολικά και ένα ελικόπτερο των Πρώτων Βοηθειών, το πλήρωμα του οποίου διαπίστωσε ότι ο άστεγος είχε τραυματιστεί στο πόδι και την λεκάνη. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο σημείο του ατυχήματος και στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button