ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστή η Πεντέλη, με αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων στην Πάρνηθα

Λόγω χιονόπτωσης, διακόπηκε η κυκλοφορία στην Πεντέλη, από το ύψος του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου μέχρι τη λεωφόρο Διονύσου, ενώ στη λεωφόρο Πάρνηθος, μέχρι πριν από λίγη ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων δειξαγόταν μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Κλειστή παραμένει η παλαιά εθνική οδός Αθήνας-Θήβας προς Θήβα από τη διασταύρωση Βιλλίων.

Σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην εθνική οδο Αθηνών-Λαμίας λόγω της χιονόπτωσης στο τμήμα της Φθιώτιδας, ενώ από την Τροχαία έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των φορτηγών από τα διόδια Αφιδνών προς Λαμία.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στο Μαρτίνο Φθιώτιδας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, έχει «διπλώσει» μία νταλίκα, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται με πολύ μεγάλη δυσκολία, καθώς έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα. Επίσης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, λίγο μετά τα διόδια της Τραγάνας, έχει ντελαπάρει ένα λεωφορείο, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και εκεί. Τα προβλήματα γίνονται πιο έντονα στη συγκεκριμένη περιοχή, καθώς πολλά οχήματα δεν έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες και κινούνται με μεγάλη δυσκολία.

Η αστυνομία κάνει έκκληση προς τους οδηγούς, εάν δεν είναι απαραίτητο να μην κινηθούν στην εθνική οδό, αλλιώς να έχουν απαραίτητα μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button