ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Στη φυλακή ο δράκος των Αμπελοκήπων

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 25χρονος που κατηγορείται ότι είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στους Αμπελόκηπους αφού κατηγορείται ότι είχε διαπράξει επτά επιθέσεις μέσα σε ένα μήνα προκειμένου να τις θωπεύσει και να τις κακοποιήσει σεξουαλικά.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε στην ανακρίτρια με τα ίδια λευκά παπούτσια, που φέρεται ότι φορούσε και κατά τις επιθέσεις σε βάρος των γυναικών.

Απολογούμενος πάντως υποστήριξε πως δεν θυμόταν να περιγράψει τις 3 περιπτώσεις βιασμού και 6 απόπειρες για τις οποίες κατηγορείται. Μέσω του δικηγόρου του εξάλλου προτίθεται να υποβάλλει αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 25χρονος ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, έγινε στόχος αποδοκιμασιών στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Αρχικά είχε αρνηθεί τα πάντα λέγοντας χαρακτηριστικά: «γιατί να επιτεθώ σε γυναίκες έχω κοπέλα. Επίσης έχω μια αδελφή και θα σκότωνα όποιον τολμούσε να την πειράξει». Λίγο αργότερα όμως παραδέχτηκε πως προσέγγιζε τις γυναίκες αλλά « δεν ήταν βιασμός, σεξουαλική παρενόχληση ήταν». Όλα ξεκίνησαν όπως ισχυρίστηκε για πλάκα. «Μου άρεσαν οι ωραίες γυναίκες και δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό σε ό,τι έκανα. Και τελειώνετε γρήγορα για να φύγω να πάω στη δουλειά μου …», είχε πει απευθυνόμενος στους αστυνομικούς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button