ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζητάει απαγόρευση μεταγραφών και αφαίρεση βαθμών ο Κουτρουμπής!

Την επιβολή ποινών στον Παναθηναϊκό ζητάει ο Γιώργος Κουτρουμπής, εφόσον δεν φανεί συνεπής ο σύλλογος σε όσα θα αποφασίσει το δικαστήριο, για την προσφυγή που έχει καταθέσει.

Ο Έλληνας αμυντικός κινήθηκε δικαστικά κατά του Τριφυλλιού, μετά την απόφαση των “πρασίνων” να χωρίσουν τους δρόμους τους. Ο Κουτρουμπής κατέθεσε προσφυγή αξιώνοντας 310,872,34 ευρώ, “πατώντας” στο γεγονός ότι δεν εξοφλήθηκε ολόκληρη τη δόση Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα πήρε μόνο τις 37.000 ευρώ από τις 95.000 ευρώ που όριζε το συμβόλαιό του, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα υπόλοιπο της τάξεις των 58.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα χρήματα που αξιώνει ο παίκτης στην προσφυγή του, την οποία παρουσιάζει η “Live Sport”, έχουν ως εξής: Εκτός από τις 58.000 ευρώ, ζητάει 235.000 ευρώ που αντιστοιχούν ως αποζημίωση για κάθε μεταγραφική περίοδο μέχρι τη λήξη του συμβολαίου το οποίο ολοκληρώνεται στις 30/6/2019, σε 1.309 ευρώ για μισθούς μέχρι την τελευταία ημέρα της επόμενης μεταγραφικής περιόδου, επίσης 11.599,84 ευρώ για τη δόση φόρου εισοδήματος και και 3.000 ευρώ για τις κλήσεις του στην Εθνική ομάδα.

Παράλληλα όμως ο 26χρονος αμυντικός ζητάει και την επιβολή ποινών, εφόσον ο Παναθηναϊκός δεν φανεί συνεπής σε όσα αποφασίσει το δικαστήριο. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για α) απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους και β) αφαίρεση βαθμών σε κάθε αγώνα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button