ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παράνομου στοιχήματος

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν μέλη κυκλώματος παράνομου στοιχήματος που λειτουργούσε στη Λάρισα, μέσω ιστοσελίδας με διαχειριστές δύο Έλληνες ηλικίας 38 και 48 χρόνων οι οποίοι αναζητούνται και χρήστη έναν 41χρονο που την λειτουργούσε με ειδικό λογαριασμό από τον περασμένο Μάρτιο.

Ο τελευταίος είχε παραχωρήσει δυνατότητα πρόσβασης στην ιστοσελίδα σε άλλους 13 χρήστες, οι οποίοι στοιχημάτιζαν σε διάφορα αθλητικά γεγονότα πληρώνοντας τα αντίστοιχα χρηματικά ποσά.

Μόνο στο διάστημα από τις 3 Σεπτεμβρίου ως την περασμένη Δευτέρα, οι παίκτες στοιχημάτισαν συνολικά 134.036,8 ευρώ! Ένα μέρος από τα κέρδη κρατούσε ο 41χρονος και το υπόλοιπο μοιράζονταν οι δύο διαχειριστές της ιστοσελίδας.

Μετά από έρευνα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες στον 41χρονο και σε έναν 32χρονο παίκτη ο οποίος στοιχημάτιζε παράνομα για λογαριασμό και και για λογαριασμό άλλων. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν πλήθος ιδιόχειρες σημειώσεις σχετικές με το παράνομο στοίχημα και 3.700 ευρώ και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button