ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη του κ. Ανδρέα Ρεντζούλα στο ‘ΚΑΤ’

Το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής “ΚΑΤ” και προγενέστερα Νοσοκομείο Ατυχημάτων “Απόστολος Παύλος”, επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. κ. Ανδρέας Ρεντζούλας, όπου συνομίλησε κατά την διάρκεια της συνάντησης, με γιατρούς και το Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας, για θέματα που αφορούν τις ανάγκες του Νοσοκομείου και τον εκσυγχρονισμό του.

Επί κοινού οι δυο πλευρές συναποδέχτηκαν την συνεργασία με τις Ενώσεις του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. τόσο στην προσφορά Ηλεκτροκίνητων Νοσοκομειακών κρεβατιών, για τις ανάγκες του Νοσοκομείου, όσο και για την Ημερίδα, σε αίθουσα του Νοσοκομείου, για την ενημέρωση, εκπαίδευση και συνεχιζόμενη επιμόρφωση, σε ζητήματα επείγοντος τραύματος.

Με βασικό σκοπό την ανάπτυξη γνώσεων σε θεωρητικό επίπεδο και σε επίπεδο δεξιοτήτων,όπου θα μπορούν να αντλούν σημαντικές πληροφορίες, από μια πλούσια δεξαμενή θεματολογίας.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στον Κ. Ρεντζούλα, το Νοσοκομείο στελεχώνεται από ένα άρτο καταρτισμένο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό 1800 ατόμων, διαφόρων βαθμίδων και ειδικοτήτων.

Αποχωρώντας ο Κ. Ρεντζούλας δήλωσε, ότι ο Τομέας της Υγείας είναι ο σπουδαιότερος όλων, αφού εξ´ορισμού η καλή υγεία των πολιτών είναι προϋπόθεση, ώστε οι ίδιοι οι πολίτες να είναι διαθέσιμοι για επίτευξη στόχων σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο.
Τόνισε ακόμα, ότι ένα ενιαίο επίπεδο υγείας οπωσδήποτε θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από κατά πόσο είναι προσβάσιμο για το σύνολο των Ελλήνων πολιτών, με δεδομένο ότι το καλό επίπεδο υγείας μιας σύγχρονης Κοινωνίας απαιτεί πολλούς οικονομικούς πόρους και θα πρέπει να είναι παραγωγικό σε σχέση με το κόστος λειτουργίας του και των παρεχόμενων πόρων, με κριτήρια διαφάνειας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button