ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα και Μεσσήνη: Ανήλικοι άνοιγαν αυτοκίνητα-Δικογραφία και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας τους

Δυο ενήλικοι μάθαιναν την «τέχνη» της διάρρηξης σε έναν πιτσιρίκο που είχαν μαζί τους στη Μεσσήνη της Μεσσηνίας και διέρρηξαν ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, αρπάζοντας από το εσωτερικό του μερικά χρήματα, ένα κινητό και διάφορα έγγραφα.
Οι τρεις Έλληνες –ένας 30χρονος, ένας 25χρονος και ο ανήλικος συνεργός τους- προσπάθησαν να εξαφανιστούν τρέχοντας. Όμως, συνελήφθησαν χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι βρήκαν πάνω τους τα κλοπιμαία και τους προσήγαν στο αστυνομικό τμήμα Μεσσήνης που διενεργεί προανάκριση για το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές. Δικογραφία σχηματίζεται και σε βάρος των γονέων του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του.

Ανήλικος ήταν και άλλος ένας διαρρήκτης αυτοκινήτων που συνελήφθη μέρα- μεσημέρι στην Πάτρα. Πρόκειται για έναν 15χρονο Έλληνα ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, λίγη ώρα αφ’ ότου είχε σπάσει το τζάμι της πόρτας του σταθμευμένου οχήματος ενός 46χρονου για να κλέψει, αλλά έγινε αντιληπτός και έφυγε τρέχοντας.
Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και αναζητούνται οι γονείς του που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button