ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Τραμπ: «Η αξιοπιστία του FBI είναι στα Τάρταρα»

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στους κόλπους της μυστικής υπηρεσίας των ΗΠΑ ότι ένας από τους κύριους ερευνητές του FBI στην έρευνα για τη ρωσική υπόθεση, αποκλείσθηκε διότι είχε επικρίνει σε προσωπικά του μηνύματα προς τη σύντροφό του τον Αμερικανό πρόεδρο, ο Ντ.Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον επικεφαλής του FBI James Comey και στην περί αυτού «παρεούλα».

«Επειτα από τα χρόνια του Κόμεϊ, με την κάλπικη και ανέντιμη έρευνα για την Κλίντον, στην ηγεσία του FBI , η αξιοπιστία του είναι στα τάρταρα- η χειρότερη στην Ιστορία! Αλλά μην φοβάστε, θα του ξαναδώσουμε το μεγαλείο του», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.

Η έρευνα για τα email της Χίλαρι Κλίντον, η οποία έδινε απόρρητα στοιχεία από κοινό server χωρίς καμία δικλείδα ασφάλειας, όσο βρισκόταν επικεφαλής του State-Department  συγκλόνισε την προεκλογική εκστρατεία του 2016, αλλά η πρώην υπουργός Εξωτερικών είχε αθωωθεί.. από το FBI και τον Κόμει!

«+ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ FBI ΑΝΤΙ-ΤΡΑΜΠ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΛΙΝΤΟΝ+ Τώρα όλα αρχίζουν να εξηγούνται», έγραψε σήμερα στο Twitter ο Τραμπ αναφερόμενος στον ερευνητή Πίτερ Στροκ, ένας από τους πλέον έμπειρους πράκτορες της υπηρεσίας αντικατασκοπείας του FBI που αποκλείσθηκε από τη ρωσική υπόθεση το καλοκαίρι εξαιτίας της προσωπικής του εμπάθειας κατά του Αμερικανού προέδρου.

Το γεγονός τροφοδοτεί και τους ρεπουμπλικανούς του Κογκρέσου που ζητούν την έναρξη έρευνας για υποτιθέμενες δυσλειτουργίες στην έρευνα για την Κλίντον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button