ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

37χρονη στην Μεσσηνία διακινούσε ακατέργαστη κάνναβη

Μετά από έρευνες που έκανε η αστυνομία στην κατοικία και το τροχόσπιτο της 37χρονης ύποπτης, ανακάλυψαν συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης.

Γένους… θηλυκού ήταν η διακίνηση χασίς στην Κυπαρισσία της Μεσσηνίας, όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και την αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει για μια 37χρονη Ελληνίδα!

Με μια οργανωμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί έκαναν ταυτόχρονες έρευνες, τόσο στην κατοικία όσο και σε ένα τροχόσπιτο που διατηρεί η 37χρονη γυναίκα στην Κυπαρισσία και ανακάλυψαν διάφορες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 378,6 γραμμαρίων, τις οποίες κατέσχεσαν μαζί με ένα έτοιμο για χρήση τσιγαριλίκι και μια ζυγαριά ακριβείας.

Η 37χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η Δίωξη Ναρκωτικών εξετάζει το ενδεχόμενο να είχε και συνεργούς στην διακίνηση και συνεχίζει την προανάκριση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button