ΝΕΑ ΤΑΞΗ

ΒΙΑΣΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΕΓΕΤΑΙ «TAHARRUSH GAMEA» (Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένα αρκετά επικίνδυνο παιχνίδι μεταξύ των μουσουλμάνων το οποίο έχει αρχίσει να παίρνει όλο και μεγαλύτερες εκτάσεις ιδιαίτερα και στην Ευρώπη είναι το Ταχαρούς Τζαμέα – Taharrush Gamea ή αλλιώς ομαδικός βιασμός γυναικών. Παρακάτω μερικά ενδεικτικά βίντεο με αναλυτικότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επικίνδυνη αυτή τάση καθώς και προσωπικές ιστορίες.

Αυτή είναι η συλλογική επιθετικότητα.

Ένα από τα θύματα, η δημοσιογράφος Lara Logan θυμάται με φρίκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της όπου έπεσε θύμα άγριου ομαδικού βιασμού από φανατικούς μουσουλμάνους.

Γυναίκες δημοσιογράφοι οι οποίες βιάστηκαν από υποτιθέμενους «διαδηλωτές της ελευθερίας» στην Αίγυπτο.

Στην Αίγυπτο και πάλι, μια χριστιανή γυναίκα ουρλιάζοντας στη μέση του δρόμου δέχεται επίθεση και άγριο βιασμό από φανατικούς μουσουλμάνους.

Ιμάμης ο οποίος καλέστηκε σε εκπομπή, παρεξηγημένος λόγω των ερωτήσεων για τους σεξουαλικούς βιασμούς αρνήθηκε να απαντήσει. Μάλιστα, απαίτησε από την γυναίκα δημοσιογράφο, η οποία έπαιρνε τη συνέντευξη, να φορέσει μαντήλα προκειμένου να συνεχίσει τη συζήτηση μαζί της. Εκείνη με τη σειρά της αρνήθηκε και τον πρόσβαλλε, θυμίζοντάς του ότι πληρώθηκε για να έρθει στην εκπομπή της. Επομένως, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, θα πρέπει να ντρέπεται για τη συμπεριφορά του να ζητήσει χρήματα.

Για αυτόν τον λόγο αγαπητές φίλες, μάθετε πολεμικές τέχνες για να γλιτώσετε και εσείς όπως αυτή η κοπέλα στο παρακάτω βίντεο.

Όπως είναι υπό κατοχή η Βρετανία έτσι σε λίγο καιρό θα είναι και η πατρίδα μας. Οι μουσουλμάνοι θα σφυρίζουν και εμείς θα χορεύουμε. Η μόνη λύση είναι η απομάκρυνση των δύο μεγάλων μασονικών κομμάτων από την Βουλή τα οποία έχουν συμβάλλει στην καταστροφή της χώρας, ειδάλλως δεν θα υπάρχει σε λίγο καιρό Έλληνας χριστιανός στην Ελλάδα.

Back to top button