ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μηνύσεις για χρήση χημικών,στο Ειρηνοδικείο, υπέβαλε ο πρώην Δήμαρχος Καισαριανής Θανάσης Μπαρτζώκας

«Τα καινούργια δακρυγόνα με άρωμα αριστεράς με έπνιξαν λίγο περισσότερο» δήλωσε αποκλειστικά στο protothema.gr μετά την έξοδο του από τον Ευαγγελισμό – Τον επισκέφθηκε και ο Γλέζος.

«Είμαι καλά. Όμως τα καινούργια δακρυγόνα με άρωμα αριστεράς με έπνιξαν λίγο περισσότερο» δήλωσε στο protothema. gr ο πρώην δήμαρχος Καισαριανής Θανάσης Μπαρτζώκας αμέσως μετά την έξοδό του, το απόγευμα, από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Ο πρώην δήμαρχος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, έκανε γνωστό ότι αύριο θα υποβάλλει μήνυση εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Προσασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και όλων των άλλων υπευθύνων για το γεγονός ότι η Αστυνομία προχώρησε στη χρήση χημικών μέσα σε κλειστό χώρο.
«Αυτό που έκαναν είναι βάρβαρο και έγινε κατόπιν εντολών» είπε στην αποκλειστική του δήλωση στο protothema.gr ο Θ. Μπαρτζώκας και επεσήμανε ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει με τους δανειστές να μην υπάρξει καμία προστασία της πρώτης κατοικίας.

Ο Μανώλης Γλέζος επισκέφθηκε τον Θανάση Μπαρτζώκα στο νοσοκομείο προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του.
Σε δήλωση του στο protothema.gr το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς είπε ότι επισκέφθηκε τον πρώην δήμαρχο Καισαριανής ως «ένδειξη διαμαρτυρίας για τα χημικά που εξαπολύθηκαν στο Ειρηνοδικείο».
«Είναι απαράδεκτο να αντιμετωπίζεται η οποιαδήποτε διαμαρτυρία του πολίτη με ληγμένα χημικά και σε κλειστό χώρο» είπε χαρακτηριστικά ο Μ. Γλέζος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button