Τραγικός θάνατος 99χρονου: «Παρακαλούσα τους ληστές και εκείνοι τον χτυπούσαν πιο δυνατά», λέει η γυναίκα του

0

Θάνατο και μάλιστα τραγικό βρήκε ένας 99χρονος που κατέληξε, έπειτα από τα βάναυσα χτυπήματα των ληστών που το πρωί της Πέμπτης εισέβαλαν στο σπίτι του στην Καλλιθέα.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί έδεσαν και βασάνισαν τον άτυχο ηλικιωμένο προκειμένου να τους πει πού έχει χρήματα μέσα στο σπίτι, ενώ η σύζυγός του εκλιπαρούσε τους διαρρήκτες να σταματήσουν. Τελικά οι δράστες βρήκαν μόνο 200 ευρώ τα οποία και πήραν και τράπηκαν σε φυγή.

Ο 99χρονος διακομίστηκε στο Τζάννειο όπου και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Η τραγική σύζυγος του θύματος μίλησε σε ιστοσελίδα για όσα έζησε εκείνη και ο άνδρας της. «Σκότωσαν τον άνθρωπό μου. Τους εκλιπαρούσα να τον αφήσουν και εκείνοι τον χτυπούσαν πιο δυνατά. Είμαι πάρα πολύ χάλια, δεν έχω κουράγιο για τίποτα».

Γείτονες του ζευγαριού υποστηρίζουν πως δεν άκουσαν κάποιες φωνές ή φασαρία για να ενημερώσουν άμεσα την αστυνομία, ενώ όλοι μιλούν για έναν πολύ καλό άνθρωπο που βρήκε τραγικό θάνατο.

«Ήταν ένας ήσυχος παππούς που καθόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ προβλήματα στη γειτονιά. Όταν το μάθαμε δεν το πιστεύαμε».

Μια ακόμη γειτόνισσα είπε: «τον έσπασαν στο ξύλο, όπως μάθαμε τον χτυπούσαν με γροθιές στο κεφάλι. Τον σκότωσαν τον άνθρωπο».

Οι αστυνομικοί ευελπιστούν να κατορθώσουν να φθάσουν στα ίχνη των δραστών από την περιγραφή που θα τους δώσει η ηλικιωμένη γυναίκα του θύματος, η οποία είναι σε κατάσταση σοκ.

Σχόλια

Loading...