Επίσκεψη του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. στους Έλληνες ομογενείς του Αμβούργου

0

Ο Πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. Ανδρέας Ρεντζούλας συνοδευόμενος από τα στελέχη του κόμματος, Κο Γεωργίου Χαρίλαο και Κάτσου Μαρία, επισκέφτηκαν τους Έλληνες ομογενείς του Αμβούργου μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Ομογενών Κας Γρίβα Βασιλικής, ανταλλάσσοντας απόψεις για την ζωή στο εξωτερικό, αλλά και την προσφορά της ομογένειας στην Πατρίδα μας.

Αξιόλογοι άνθρωποι, επαγγελματίες, επιχειρηματίες, αλλά και εργαζόμενοι Έλληνες στην Γερμανία, εξέφρασαν την επιθυμία τους να επιστρέψουν στις ρίζες του τόπου όπου γεννήθηκαν, αποφασισμένοι να τιμωρήσουν όλους αυτούς που τους ανάγκασαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια σταθερή εργασία και να μπορέσουν να προσφέρουν στα παιδιά τους μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Σε ένα τόσο φιλικό κλίμα και μια θερμή υποδοχή, οι πραγματικά Έλληνες πατριώτες, εξέφρασαν την επιθυμία τους να βοηθήσουν στον αγώνα που κάνει το Λ. Ε. Υ. Κ. Ο. μέσο των Ενώσεων του και με τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια που τους διακρίνει, ομόφωνα στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες, ελπίζοντας ότι η Πατρίδα μας θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις δύσκολες αυτές περιόδους.

Ο τόσο φιλικός Κος Τάκης, παθιασμένος Έλληνας που ζει με την σύζυγο του Κωνσταντίνα στο Αμβουργο, σερβιτόροι στο επάγγελμα, ο Κος Γρηγόρης, ένας σοβαρός επιτυχημένος επιχειρηματίας, με δικό του ασφαλιστικό γραφείο και η φλογερή Ελληνίδα Και Σπυριδούλα, πρώην επιχειρηματίας στην Ελλάδα, ο αγαπητός και διακριτικός Κος Λεωνίδας που φιλοξενούσε τις καθημερινές συναντήσεις σε έναν υπέροχο χώρο που διατηρεί στο κέντρο του Αμβούργου, αλλά και όλλοι οι Έλληνες που συμμετείχαν και παραβρέθηκαν εκεί, έδωσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα στο ταξίδι γνωριμίας, ενισχύοντας την επιμονή των στελεχών του Λ. Ε. Υ. Κ. Ο. για ένα καλύτερο αύριο της Πατρίδας μας.

Η Διοικητική Επιτροπή και ο Πρόεδρος Ανδρέας Ρεντζούλας, ευχαριστούν την Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Ομογενών Κυρία Γρίβα Βασιλική, τόσο για την απρόσμενη και εντυπωσιακή πραγματικά προσπάθεια συσπείρωσης των Ελλήνων Ομογενών, όσο και για το δυναμικό και αποτελεσματικό έργο της.

Φωτογραφίες απο την επίσκεψη στο Αμβούργο, στο επίσημο site του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.

Σχόλια

Loading...