Ο ισλαμιστής φονιάς λίγο πριν ανατιναχθεί λέει: «Η εκδίκηση έρχεται από τον Αλλάχ»

0

Ο ισλαμιστής τρομοκράτης, μέλος του ISIS που αιματοκύλισε το Μάντσεστερ εμφανίζεται σε βίντεο να αναλαμβάνει την ευθύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα.

Το υλικό δείχνει έναν άντρα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του να μιλά προς την κάμερα και να λέει πως «στο όνομα του Αλάχ», «αυτό ήταν μόνο η αρχή» και ακόμα πως «τα λιοντάρια του Ισλαμικού Κράτους ξεκίνησαν την επίθεση εναντίον όλων των Σταυροφόρων», ενώ το βίντεο κλείνει λέγοντας: «Ο Θεός είναι μεγάλος».

Το βίντεο ανέβηκε στο Twitter λίγη ώρα μετά την επίθεση και γρήγορα αναπαράχθηκε από δεκάδες χρήστες, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί πως είναι αυθεντικό και πως ο άντρας είναι όντως μέλος του Ισλαμικού Κράτους.

Αντίθετα, η βρετανική αστυνομία δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση και προς το παρόν ερευνάται κάθε ενδεχόμενο. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως το συγκεκριμένο βίντεο προέρχεται από την Βραζιλία και πως ο συγκεκριμένος άντρας δεν είναι παρά οπαδός των τζιχαντιστών.

Στο φως της δημοσιότητας έχει έρθει εδώ και λίγη ώρα η πρώτη εικόνα ντοκουμέντο από το εσωτερικό του συναυλιακού χώρου «Μάντσεστερ Αρένα», όπου ο βομβιστής αυτοκτονίας σκόρπισε το θάνατο στοχεύοντας σε νεαρά παιδιά. Ήδη, αναγνωρίστηκε το πρώτο θύμα του μακελειού που είναι η 16χρονη, Georgina Callander

Η βόμβα είχε καρφιά και μέχρι και αυτή την ώρα, ο απολογισμός είναι τραγικός, 22 νεκροί, ανάμεσά τους πολλά παιδιά!

Σχόλια

Loading...